JOCURI MARIO - JOCURI CU MARIO - jocurion.ro

Inregistreaza-te in site! CHAT COPII 5 Jucatori 270 Jocuri
Membri Loiali
Username:

Password:

 Remember me
Mai ai 9989 de jocuri de jucat pana sa te inregistrezi

Jocuri copii gratis

Mario la plimbareMario la plimbare
Jucat gratis de 1620 ori
Votat:
Mario cu camionulMario cu camionul
Jucat gratis de 1561 ori
Votat:

Jocuri noi online

Mario cu camionulMario cu camionul
Jucat online de 1561 ori
Votat:
Mario la plimbareMario la plimbare
Jucat online de 1620 ori
Votat:

Jocuri Mario

Mario cu camionul mario cu camionul
Mario cu camionul trebuie sa transporte toata marfa incarcata cu mare atentie deoarece pe tot parcursul traseului sunt foarte multe denivelari si asa iti poti pierde marfa pe traseu.Avem 12 niveluri care le putem trece foarte repede doar ca trebuie multa atentie.Foloseste sagetile stanga,dreapta,inainte si inapoi.
(Jucat de 1,561 ori)
Mario la plimbare mario la plimbare
Acest joc trebuie jucat cu atentie.Mario se pregateste de cel mai mare concurs international de strans banuti.Asa ca el se antreneaza inainte de acest concurs exersand sa stranga cat mai multe monede.Daca vei trece de aceste opt nivele cu siguranta vei fi ales pentru etapa international.

(Jucat de 1,620 ori)
Copyright © 2008 - 2013 Jocuri Online - Jocurion.ro Blog. Toate jocurile si descrierile apartin si sunt rezervate producatorilor de drept © .
Descriere Jocuri
Va uram bun venit pe situl nostru de Jocuri Online pe jocurion.ro,site nou cu jocuri pentru copii.Zilnic adauga cele mai jucate jocuri din lume cum ar fi acele jocuri cu masini mici sau mari,autobuze,camioane,tractoare,macarale si escavatoare jocuri special create pentru baieti.Avem si jocuri pentru fete cum ar fi jocuri cu barbie,fetele power puff girl,fetele winx,bratz,sue sau frumoasa Dora alaturi de Diego prietenul ei cel mai bun.
Categorii de baza : Jocuri actiune aventura