JOCURI FOTBAL - JOCURI CU FOTBAL - jocurion.ro

Inregistreaza-te in site! CHAT COPII 8 Jucatori 270 Jocuri
Membri Loiali
Username:

Password:

 Remember me
Mai ai 9981 de jocuri de jucat pana sa te inregistrezi

Jocuri copii gratis

Cupa Mondiala 2012Cupa Mondiala 2012
Jucat gratis de 5765 ori
Votat:
Lovituri libere neymarLovituri libere neymar
Jucat gratis de 4712 ori
Votat:
Lovituri de cornereLovituri de cornere
Jucat gratis de 4284 ori
Votat:
Mickey Mouse FotballMickey Mouse Fotball
Jucat gratis de 4057 ori
Votat:
Lovituri la poarta cu Roberto BagioLovituri la poarta cu Roberto Bagio
Jucat gratis de 3413 ori
Votat:

Jocuri noi online

Atacuri la poartaAtacuri la poarta
Jucat online de 1884 ori
Votat:
Cupa Mondiala 2012Cupa Mondiala 2012
Jucat online de 5765 ori
Votat:
Mickey Mouse FotballMickey Mouse Fotball
Jucat online de 4057 ori
Votat:
Lovituri la poarta cu Roberto BagioLovituri la poarta cu Roberto Bagio
Jucat online de 3413 ori
Votat:
Rugby profesionistRugby profesionist
Jucat online de 2296 ori
Votat:

Jocuri Fotbal

Atacuri la poarta atacuri la poarta
Atacuri la poarta din partea fotbalistilor.Te vei antrena la o poarta pentru meciul ce va urma.Sutezi de la distanta in vinclu inscriind goluri.Driblingurile pe care le face ar trebui sa fie perfecte pentru a putea deposeda jucaotorii de teren.Jocul fiecarui fotbalist se va perfectiona odata cu antranamentul pe care acesti fotbalisti il fac.Jocuri cu atacuri la poarta online dar si jocuri cu sutu...
(Jucat de 1,884 ori)
Cupa Mondiala 2012 cupa mondiala 2012
Cel mai bun de la cupa mondiala tu vei.Distreazate online si joacate fotbal la cupa mondiala.Suteaza,paseaza si inscrie goluri multe la cel mai mare campionat si cea mai mare cupa.Jocuri fotbal online pentru copii.

(Jucat de 5,765 ori)
Fotbal american fotbal american
Fotbal american cu musculosi.Aduna energizantul si ferestete de bombe trecand de adversarul tau in forta si inscriind un mare eseu.Fii distrat de aceste jocuri online cu fotbal america si jocuri 3d cu fotbal american pentru ca ne place sa ne jucam online cele mai tari jocuri de fotbal american.

(Jucat de 1,841 ori)
Fotbal cu baieti fotbal cu baieti
Ai 3 minute la dispozitie pentru a castiga meciul.Joci impotriva computerului in tricourile rosu.Inscrie goluri multe avand un clasament net superior fata de echipa rosie.Jocuri fotbal cu baieti si jocuri fotbal cu fete online pentru baieti si fete.

(Jucat de 2,748 ori)
Golurile lui Beckam golurile lui beckam
Loveste mingea alaturi de beckham inscriind goluri de la mare distanta din lovituri libere si centrari.Golurile lui Beckam au fost cele mai frumoase majoritatea la vinclu dintr-o singura lovitura.

(Jucat de 2,332 ori)
Lovituri de cornere lovituri de cornere
Cupa mondiala de executat cornere.Centreaza coechipierului tai cat mai aproape de el pentru a inscrie goluri portarului.
(Jucat de 4,284 ori)
Lovituri la poarta cu Roberto Bagio lovituri la poarta cu roberto bagio
Atacantul cu mare renume in fotbalul Italian va juca fotbal alaturi de tine executand lovituri libere la poarta si inscriind goluri din pozitii extrem de dificile.Jocuri fotbal cu lovituri libere si vedete de fotbal.

(Jucat de 3,413 ori)
Lovituri libere lovituri libere
Lovituri libere din 1930 pana in 2006 cu cei mai renumiti playeri care au fost dintre acesti ani gloriosi in fotbal.Jocuri cu lovituri libere cu steaua si jocuri cu lovituri libere 2013 si jocuri cu lovituri libere cupa mondiala si lovituri libere baggio pentru baieti si fete ca stium cum se joaca online un joc de fotbal gratis.

(Jucat de 2,717 ori)
Lovituri libere neymar lovituri libere neymar
Suteaza la poarta inscriind un gol.Dupa fiecare gol insris aparare se inmulteste cate un jucator pana la finalul reprizei.Acest neymar este un jucator cunoscu tehicii pe care el o aplica in teren pentru a trece de adversarul direct.Suteaza forte bine la poarta de aceia el este lasat de fiecare data sa execute lovituri libere de la distanta.

(Jucat de 4,712 ori)
Lovituri libere ruibi lovituri libere ruibi
Lovituri libere la ruibi.Inscrie eseuri cat mai multe acumuland un maxim de punctaj trecand in urmatoarele grupe de calificare.
(Jucat de 1,888 ori)
Mickey Mouse Fotball mickey mouse fotball
Mickey mouse se antreneaza pentru turneul final la jonglerii cu capu pentru a putea da clasa la toate echipele calificate la acest turneu din africa.
(Jucat de 4,057 ori)
Rugby profesionist rugby profesionist
Treci de defensiva ferandute de ei si colectand mingea de ruibi trecand de toti adversarii.
(Jucat de 2,296 ori)
Copyright © 2008 - 2013 Jocuri Online - Jocurion.ro Blog. Toate jocurile si descrierile apartin si sunt rezervate producatorilor de drept © .
Descriere Jocuri
Va uram bun venit pe situl nostru de Jocuri Online pe jocurion.ro,site nou cu jocuri pentru copii.Zilnic adauga cele mai jucate jocuri din lume cum ar fi acele jocuri cu masini mici sau mari,autobuze,camioane,tractoare,macarale si escavatoare jocuri special create pentru baieti.Avem si jocuri pentru fete cum ar fi jocuri cu barbie,fetele power puff girl,fetele winx,bratz,sue sau frumoasa Dora alaturi de Diego prietenul ei cel mai bun.
Categorii de baza : Jocuri actiune aventura